Zoologisk Have

En tur i zoologisk have? Besøg en lille dyrepark med store oplevelser

Glad Zoo er for hele familien, og i vores zoologiske have kommer I helt tæt på dyrene. Vi ved meget om de mange eksotiske dyr, deres dagligdag og historie, og vi deler gerne vores viden med jer. Hos os besøger du nemlig ikke bare dyrene men også dyrepasserne. Vi glæder os til at vise jer den dejlige park og de forskellige dyr fra hele verden.

Den hyggeligste dyrepark i Jylland og resten af Danmark

I Glad Zoo er der en hyggelig atmosfære, som man ikke finder i andre zoologiske haver.  Dyreparken er bundet sammen af spændende stisystemer, hvor I kan gå på opdagelse ved de små øer og anlæg med vores mange eksotiske dyr. Besøg også den smukke sommerfuglehave og vores ”klappezoo”, hvor gederne elsker at blive nusset bag ørene.  

Glad Zoo er også et formidlingscenter. Vi inviterer vores gæster med til fodringer og afholder flere speaks i åbningstiden. Dyrepasserne arrangerer guidede ture rundt i parken, hvor I får spændende historier om de enkelte dyr. Hvor meget vejer en los? Snorker en gibbonabe? Hold jer ikke tilbage med at stille spørgsmål om dyrene. Vi ved meget og svarer efter bedste evne.

Besøg vores café og få en forfriskning, eller vores kiosk, hvor I kan købe mad og souvenirs. I er også velkomne til selv at medbringe madpakke, som kan indtages på vores hyggelige terrasser, hvor vi stiller grill til rådighed.

Vi har en skøn naturlegeplads og legeområder med hoppepuder til børn og barnlige sjæle.

Dyrene i vores zoologiske have

Hos Glad Zoo har vi mere end 80 forskellige dyrearter i vores mange anlæg. I tropehuset kan du komme tæt på de mange slanger og edderkopper. Vores kattalemure er særligt fotogene, og stiller gerne op til billeder. Besøg vores asiatiske vildhunde, hvis snilde og temperament får selv tigre til at holde afstand. Vi har aber, bævere, pindsvin, kænguruer, kælne geder og meget mere.

Falkoner og Harris høg
Legepladsen