Om Glad Zoo

Glad Zoo er mere end en zoologisk have - vi er også et formidlingscenter. Vi synes dyrene og deres liv er spændende, og vi vil rigtig gerne dele vores viden med de besøgende. Derfor holder medarbejderne i Glad Zoo flere speaks i åbningstiden og svarer gerne på spørgsmål om dyrene. 

Vi er ved at starte falkonertjeneste op i Glad Zoo, men vi er endnu ikke klar med daglige fremvisninger.

Udover formidlingen til de besøgene, samarbejder Glad Zoo med folkeskolerne i lokalområdet. Der er også et tæt samarbejde med Glad Fagskole, hvor Glad Zoo indgår i uddannelsen af unge på den Særlig Tilrettelagte Ungdomsuddannelse (STU). Glad Zoo bidrager til uddannelserne gennem praktik- og læringsforløb og med mulighed for efterfølgende beskæftigelse i parken eller hos samarbejdspartnere. Glad Zoo rummer med dyrene, tilgangen og de forskellige arbejdsområder unikke muligheder for elever og ansatte på særlige vilkår. Samtidig tilfører elever og ansatte en værdi for de besøgende i Glad Zoo. 

Glad Zoo indgår i et stort netværk af samarbejdspartnere. Som andre danske zoologiske haver, er Glad Zoo medlem af ISIS, hvor zoologiske haver verden over registrerer deres dyr. Glad Zoo arbejder desuden efter EAZA standarder. Det indebærer bl.a., at dyr byttes indbyrdes. Herudover deltager Glad Zoo i flere avlsprogrammer for truede dyr under EAZA.

Glad Zoo er ejet af Glad Fonden, som også driver virksomheder indenfor medier, design, teater, køkken og uddannelse. Alle virksomheder er baseret på et tæt samarbejde mellem mennesker med og uden handicap. Se www.gladfonden.dk